Programma

JAARCONGRES GEZONDE INNOVATIE De SUIKER-editie 6 JUNI 2019, EDE, 10.00 – 18.00 UUR

Wil je een inhoudelijke bijdrage leveren? Neem dan contact op met Bianca via bianca@foodlog.nl.


09:30 - 10:00u

Ontvangst met koffie en thee

10:00 - 11:00u

Opening congres door Maartje van den Berg (Rabobank)

11:00 - 11:30u

Ochtendpauze

11:30 - 12:30u

Ochtendprogramma

1. Product
Nieuw versus Herformulering PANEL

Vincenzo Fogliano (Wageningen University), Kees de Graaf (Wageningen University) en Ismay Wiggers (Kenniscentrum Zoetstoffen)

2. Leefstijl en patroon
Onafhankelijke Leefstijlinterventies PRESENTATIE

Ralph Moorman (voedingsdeskundige) en Pascale Naessens (culinair auteur)

3. Ontsuikeren van de omgeving
Aanbod bij Point of Sale PRESENTATIE

Merije van Rookhuijzen (Wageningen University)

12:30 - 13:30u

Lunch

13:30 - 14:30u

Keynote Speaker

14:30 - 15:30u

1e Middagprogramma

1. Product
Nieuw PRESENTATIE

Marc Veltman (smaakexpert)

2. Leefstijl en patroon
Industriegedreven interventies PRESENTATIE

Berry Kriesels (Omnigen)

3. Ontsuikeren van de omgeving
Inrichting van de omgeving PANEL

Nikolai Pushkarev (European Public Health Alliance) en JOGG

15:30 - 16:00u

Middagpauze

16:00 - 17:00u

2e Middagprogramma

1. Product
Herformulering PRESENTATIE

Dies Oostrom en Elke Schroevers (Coroos)

2. Leefstijl en patroon
Verantwoordelijkheid stakeholders en de overheid PANEL

Paul van der Velpen (Bureau Publieke Gezondheid)

Jilde Garst (Wageningen University)

3. Ontsuikeren van de omgeving
Marketing en Communicatie PRESENTATIE

Floor van Meer (Universiteit Leiden)

17:00 - 18:00u

Borrel

Partners