Programma

GEZONDE INNOVATIE 12 november 2018, ZAANDAM, 10.00 – 18.00 uur

Wilt u een inhoudelijke bijdrage leveren? Neem dan contact op met Bianca via bianca@foodlog.nl.


09:30 - 10:00u

Inloop

10:00 - 11:00u

Opening congres

  1. Interactief en precompetitief innoveren
  2. Thema Suiker: geschiedenis
  3. Verschillende gedachten over zout
11:00 - 11:15u

Ochtendpauze

11:15 - 12:30u

Ochtendprogramma

We verkennen het probleem en gaan op zoek naar oplossingsrichtingen.

Drie zalen met de volgende thema’s:

  1. A1. Dilemma’s rond gezondheid
  2. B1. Dilemma’s rond technologie
  3. C1. Dilemma’s rond communicatie
12:30 - 13:30u

Lunchpauze met mogelijkheid tot proeven van 10 jaar zoutreductie bij Nestlé en van de cressen van Koppert Cress.

13:30 - 14:00u

Plenaire sessie 2:

  1. Terugkoppeling met impressies en resultaten uit de interactieve sessies
  2. Wat is het probleem en in welke richting moeten we de oplossing zoeken?
15:15 - 15:45u

Middagpauze

15:45 - 16:15u

Plenaire Sessie 3:

  1. Terugkoppeling met impressies en resultaten vanuit de parallelle sessies
  2. Conclusies en take home messages
16:15 - 16:45

Creatieve afsluiting

16:45 - 18:00u

Afsluitende netwerkborrel

Hoofdsponsors

Sponsors

Partners

Mediapartners